FU-logo-v2.0-2.jpgYour Company

Till startsidan

Sportswear

I sportswearkollektionen är designen säsongsbetonad och följer rådande trender. Här finner du bland annat shorts, munktröjor och collegebyxor i dam- samt herr/unisexmodell. Den kommande kollektionen för vår/sommar 2010 levereras i mars mot en beställningsfrist i slutet av oktober 2009.

De första plaggen ur kommande vår/sommarkollektion visas i bildgalleriet tillsammans med plagg ur 2009 års redan levererade höst/vinterkollektion.

Tryck

Sportswearkollektionen erbjuds också med tryck om så önskas. Vi hjälper dig gärna - kontakta oss för mer information. Läs mer om tryck»

Beställning och leverans

Närmare information om den kommande kollektion för vår/sommar 2010 publiceras här under hösten. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Tillverkning

Klädproduktionen sker i Bangladesh och plaggen görs av Rättvisemärkt-certifierad bomull från Indien. Plaggen är kontrollerade enligt Öko-Tex Standard 100. Detta betyder att inga ämnen som anses hälsoskadliga för människor finns i plaggen. Läs mer om produktionskedjan»


<< Till huvudsidan för profilkläder

 

 

 

 

 fairtradelogga_small.jpg

Fair Unlimited är licenstagare och leverantör av Fairtrade-certifierade varor. Delar av vårt sortiment är Fairtrade-certifierade.

Copyright 2009, Your Company