FU-logo-v2.0-2.jpgYour Company

Till startsidan

Munktröjor


• Rättvisemärkt-certifierad bomull i hög kvalitet

• Textilkontroll enligt Öko-Tex Standard 100

• Tryckfärg fri från hälsoskadliga ftalater

Dam

300 gms, borstad fleece, "fitted cut"

Storlekar: 36 (UK 10), 38 (12), 40 (14), 42 (16)

Herr / Unisex

300 gms, borstad fleece, "classic cut"

Storlekar: S, M, L, XL

Tryck

Vi tar gärna hand om tryckprocessen och ser till att du får det motiv du önskar. Vi kan också hjälpa dig med inspiration och idéer kring budskap och profilering. Vi använder oss av screentryck - en tryckmetod perfekt för större upplagor. Tryckfärgen är fri från bland annat hälsofarliga, mjukgörande ftalater och ozonskiktskadliga ämnen. Mer om tryck»

Beställningsvillkor

Från vårt standardsortiment levererar vi normalt på ca 2-3 veckor inklusive tryck. Vid akuta ärenden kan vi oftast leverera ännu snabbare. Vid särskilda färgönskemål eller anpassad design - t ex en modell med blixtlås - handlar det om en fabriksbeställningar med leveranstid på ca 3-5 månader.

Tillverkningen

Klädproduktionen sker i Bangladesh och plaggen görs av Rättvisemärkt-certifierad bomull från Indien. Plaggen är kontrollerade enligt Öko-Tex Standard 100. Detta betyder att inga ämnen som anses hälsoskadliga för människor finns i plaggen. Läs mer om produktionskedjan»

<< Till huvudsidan för profilkläder

 

 

 

 

 fairtradelogga_small.jpg

Fair Unlimited är licenstagare och leverantör av Fairtrade-certifierade varor. Delar av vårt sortiment är Fairtrade-certifierade.

Copyright 2009, Your Company