FU-logo-v2.0-2.jpgYour Company

Till startsidan

Profilkläder

Välj dina profilerande kläder med omtanke. Profilkläderna i vårt sortiment är av Rättvisemärkt-certifierad bomull och kontrollerade enligt Öko-Tex Standard 100. Det blir tydligt att du bryr dig om att välja ett hållbart plagg med rättvisare produktions-förhållanden.

Vi ser också till att du får ditt profilplagg tryckt med miljötänk.

Vårt sortiment erbjuds i två huvudkollektioner:

Baskollektion

Här finns t-shirts, pikétröjor och munktröjor i klassisk design och i sammanlagt 14 olika standardfärger. Om du önskar en annan färg kan vi ordna det också. Läs mer om respektive plagg i menyn till vänster.

 

Sportswear

I sportswearkollektionen är designen säsongsbetonad och varierar efter rådande trender. Här finner du bland annat linnen, shorts, munktröjor och collegebyxor i dam- samt herr/unisexmodell. En försmak av den kommande kollektionen för vår/sommar 2010 visas i bildgalleriet för ​Sportswear.

 

Tryck

Om du önskar tryck på dina plagg tar vi gärna hand om tryckarbetet. Tryckfärgen vi använder är fri från bland annat hälsofarliga mjukgörande ftalater och innehåller inga ämnen klassificerade som skadliga för ozonskiktet. Läs mer på vår sida om produktionskedjan och tryckprocessen.

 

 

 

 

 fairtradelogga_small.jpg

Fair Unlimited är licenstagare och leverantör av Fairtrade-certifierade varor. Delar av vårt sortiment är Fairtrade-certifierade.

Copyright 2009, Your Company